Nespresso Aeroccino για ελαφρύ και κρεμώδες αφρόγαλα σε κάθε κούπα καφέ

Ετοιμάστε ελαφρύ και κρεμώδες, ζεστό ή κρύο αφρόγαλα σε μια στιγμή με τη συλλογή της Nespresso από αφροποιητές γάλακτος. Το να είστε ο δικός σας barista δεν ήταν ποτέ τόσο απλό, μέχρι τώρα. Μετατρέψτε κάθε κούπα καφέ σε μια απόλαυση!


Nespresso Aeroccino 3
Η ρετρό σειρά των Aeroccinos αποτελείται από τρία χρώματα (κόκκινο, λευκό και μαύρο). Παρασκευάστε ζεστό ή κρύο αφρό γάλακτος εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού.
Nespresso Aeroccino 3
Απόκτησε το

Cappuccino, latte macchiato, freddo cappuccino ο,τι καφέ και να προτιμάτε, μπορείτε να παρασκευάσετε το αφρόγαλα, ζεστό ή κρύο, με το πάτημα ενός κουμπιού.
Η συσκευή Aeroccino ενσωματώνει όλη τη γνώση για την παρασκευή ροφημάτων καφέ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι η ισορροπία γάλακτος και αφρού γάλακτος για όλες τις συνταγές σας.
Nespresso Aeroccino 3
Απόκτησε το


Nespresso Aeroccino 4
Η συσκευή παρασκευής αφρού γάλακτος Nespresso Aeroccino 4 σας επιτρέπει να εκφραστείτε ελεύθερα με 2 διαφορετικά είδη ζεστού αφρού γάλακτος για να δημιουργείτε το ιδανικό cappuccino ή latte macchiato κάθε φορά. Επιπλέον, το Aeroccino 4 προσφέρει επιλογές για κρύο αφρό γάλακτος ή απλό ζεστό γάλα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια